© Muzikaalvertaald
Workshop gezond stemgebruik voor telefonisten:
Tijdens deze 3 uur durende workshop wordt gewerkt aan de juiste zit- en stahouding, ademhaling en stemtechniek om gezond en energiek een drukke werkdag aan te kunnen. In een groep van maximaal 10 deelnemers wordt zowel gezamenlijk als individueel geoefend. Dmv een serie eenvoudige oefeningen, die omschreven worden in een werkschrift dat de deelnemer mee naar huis kan nemen om daar verder te oefenen, wordt een gedegen basis gelegd. Voor het beste resultaat dient na enkele maanden een opfrisworkshop plaats te vinden, waarin gekeken wordt naar het effect van de zelfstudie.
Workshop stemacteren voor telefonisten:
Deze drie uur durende workshop is een vervolg op de voorgaande cursus stemgebruik. Hier wordt gewerkt aan toonhoogte, timing en tempo als instrument om een gesprek op de gewenste manier om te kunnen buigen en het bedrijf op een optimale manier te kunnen vertegenwoordigen.
Workshop stemgebruik en presentatie voor receptionisten, gastheren/vrouwen en/of sprekers:
Behalve aan de bovengenoemde aspecten wordt in deze workhop van twee maal 2 uur gewerkt aan de hele fysiek, uitstraling en overtuigingskracht. Deze workshop is geschikt voor een groep van maximaal 12 deelnemers en zal bestaan uit twee delen plus een pauze van minimaal 20 minuten. Het eerste deel bevat fysieke en stemtechnische oefeningen en in het tweede deel concentreren we ons op het spreken/presenteren. Ook voor deze deelnemers is er een werkschrift met oefeningen voor zelfstudie.
Teambuilding:
Behalve bovenstaande workshops bieden we, in samenspraak met u, zangworkshops met een bepaald thema, toegespitst op uw bedrijf en desgewenstafgesloten met een gezamenlijke presentatie. Bij deze onvergetelijke en vaak hilarische ervaring voor uw hele team zullen humor, maar ook kwestbaarheid, onderlinge samenwerking en vertrouwen een essentiële rol spelen.

BEDRIJVEN
Home.
privéles.
groepsles/koren.
bedrijven.
ander.
prijslijst.
info.